post

Takk for skisesongen 2018-19

Vestringen IL hadde sesongavslutning på Astridbekken fredag 26.april.Det ble delt ut premier til alle som deltok på ett eller flere lysløyperenn vinteren 2018-19.

 • Totalt 65 deltakere deltok på ett eller flere renn
 • I snitt var det 27 deltakere pr. renn
 • Totalt 16 av 17 lysløyperenn ble gjennomført. Ett avlyst pga. snømangel.
 • Medaljefordelingen var slik:
  • Gull: 16-14 renn
  • Sølv: 13-11 renn
  • Bronse: 10-8 renn
 • Alle fikk pokal. De yngre fikk i tillegg gymbag fra Kiwi og de eldste fikk drikkeflaske fra Vestringen.

De som ikke har fått premien sin kan ta kontakt med Trine Eritsvær for å avtale overlevering.

Fullstendig oversikt over resultater for lysløyperenn finnes her: http://vestringen.com/lysloyperenn/resultater-lysloyperenn/

Utmerkelser

Som vanlig delte vi ut to utmerkelser: årets vestring og årets birkebeiner. Utmerkelsene går til noen som har utmerket seg på en positiv måte eller gjort en ekstra innsats for Vestringen IL. Det er flere som har gjort seg fortjent til en utmerkelse. I år falt valget på disse:

Årets vestring: Audun Torbjørnsen. Har vært en aktiv ildsjel i ca. 10 år og har brukt mye av denne tiden på å planlegge og organisere skiaktiviteter for de yngre i klubben. Blir beskrevet som en som alltid stiller opp og hjelper til der det trengs. Han er en viktig ressurs på alle treninger og samlinger. En pådriver for at barn og unge skal oppleve skiglede og fellesskap. Har i år sagt fra seg gjenvalg som leder i sportsutvalget, men vil fortsatt bidra som trener i tiden fremover. En positiv og viktig mann å ha på laget!

Årets birkebeiner: Kristian Nergården. Greide i år å ta sitt 20. merke på 20 forsøk. Ikke alle som har greid den prestasjonen! Det vitner om en som i alle år har levert solide prestasjoner med god margin på merketida. Personlig rekord på 03.02.32 i 2008 og i år gikk han på 03.42.26.

Vi takker alle for en fin skisesong. Velkommen tilbake til skitrening og lysløyperenn etter sommeren!

Hilsen fra avtroppende leder

Jeg vil benytte anledningen til å takke for meg som leder i Vestringen IL. Det har vært 4 lærerike og spennende år. Det gir mening å kunne bidra med å legge til rette for skiglede og fellesskap blant barn og voksne. Vestringen IL er en viktig organisasjon i lokalmiljøet.

Takket være dyktige representanter i styret og utvalgene har vi fått til mye de siste årene. Dette er noen av høydepunktene:

 • Innkjøp av ny trakkemaskin med de andre idrettslagene i kommunen
 • Oppstart av nye Skeikampen Skiarena
 • Omlegging av lysløypetrase på Veistenjordet.
 • Ny hjemmeside
 • Overføring til elektronisk medlemsregistrering i Klubbadmin
 • Beising utvendig av tidtakerbu og klubbhus på Astridbekken
 • Jubileumsboka «På lag og alene – idrettsbygda Vestre Gausdal i 110 år»

Alt baserer seg på frivillighet så jeg er veldig imponert over å se hvor mye tid og ressurser som blir lagt ned i idrettslaget. Takk til alle som bidrar og har bidratt for å få dette til. Lykke til videre!

Hilsen Inge Jostein