post

Boklansering lørdag 3.november

Vestringen IL ønsker velkommen til BOKLANSERING i Bødal Bygdahus, lørdag 3.november fra kl.18.00.

Over 300 sider bygdehistorie utgis som bok denne lørdagskvelden. Idretten i Vestre Gausdal har i ett års tid vært under forfatterens lupe, og høydepunkter fra mer enn 110 års aktivitet vil bli presentert. Unge og gamle skiløpere, orienteringsløpere, fotballspillere, hoppere, kombinertløpere, svømmere, trimmere, ildsjeler, tillitsvalgte, kanskje til og med pilkere, skal løfte stemningen i taket denne kvelden.

Det blir korps og gammeldansmusikk, pølse, toddy og buljong. De første 50 innafor døra får spesialprodusert startnummer. Hvis du kommer mellom 18.00 og 19.00 får du kaffe i hånda og anledning til å kjøpe en signert utgave av boka allerede før moroa starter. Folkeminnegransker og idrettsentusiast Thor Gotaas bidrar også.

Sett av kvelden, organiser transport, bestill overnatting hvis du må, inviter venner og kjente som kan ha glede av en rundreise i egen og bygdas historie.

Pga. matservering ber vi om en e-post med påmelding til post@vestringen.com innen onsdag 31.oktober. Skulle du ikke rekke å melde deg på så er du selvsagt velkommen likevel.

Inngang kr.100,- inkluderer mat og drikke. Vi tar vipps og kontant betaling.

Klikk her for fullstendig program: Program boklansering

Ikke gå glipp av årets store begivenhet i Vestre Gausdal!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *