post

Takk for skisesongen 2017-18

Vestringen IL hadde sesongavslutning på Astridbekken fredag 20.april.

Det ble delt ut premier til alle som deltok på ett eller flere lysløyperenn vinteren 2017-18.

 • Totalt 57 deltakere deltok på ett eller flere renn
 • I snitt var det 25 deltakere pr. renn
 • Totalt 13 lysløyperenn ble gjennomført, som planlagt
 • Medaljefordelingen var slik:
  • Gull: 13-11 renn
  • Sølv: 10-8 renn
  • Bronse: 7-5 renn
 • Alle fikk pokal og drikkeflaske

Fullstendig oversikt over resultater for lysløyperenn finnes her: http://vestringen.com/lysloyperenn/resultater-lysloyperenn/

Utmerkelser

Som vanlig delte vi ut to utmerkelser: årets vestring og årets birkebeiner. Utmerkelsene går til noen som har utmerket seg på en positiv måte eller gjort en ekstra innsats for Vestringen IL. Styret fikk inn mange gode forslag og det er flere som har gjort seg fortjent til en utmerkelse. I år falt valget på disse:

Årets vestring: Jon Bratland. Han ble i år den eneste som har fullført samtlige 40 vestfjelløp. Flere av de gangene han har gått har han i tillegg kjørt opp løypa med trakkemaskin enten kvelden før, på natta eller om morgenen før rennstart. Han har vært en viktig ressurs for idrettslaget gjennom mange år.

Årets birkebeiner: Per Ole Nygaard. Gjennomførte en omfattende kneoperasjon i høst. Likevel fullførte han birkebeinerrennet på tida 4.20.25 og tok sitt 18.merke (av 18 mulige) med 13 sekunders margin. Det er en imponerende prestasjon som vitner om stor vilje og ikke minst stor skiglede.

Vi takker alle for en fin og snørik skisesong. Velkommen tilbake til skitrening og lysløyperenn etter sommeren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *