Resultater Vestfjelløpet 2017

Vestfjelløpet vart arrangert for 39. gang i dag. Totalt 189 deltagere gjennomførte årets renn i litt rufsete snøvær. Beste tida blandt guttene satte Kjetil Tyrom med 1.15.39, i et knalltøft spurtoppgjør mot Petter Soleng Skinstad, Erik Mysen og Øystein Solbjørg. Blandt jentene fikk Marte Nordlunde beste tida på 1.25.10, ett sekund foran Mari Nordlunde.

Trykk her for komplette resultater i aktiv klasse: Resultatliste vestfjelløpet 2017

Vi takker alle funksjonærer som nok en gang stiller opp for at Vestringen IL kan arrangere dette tradisjonsrike turrennet i påska. Takk også til utøvere, publikum, støtteapparat og alle andre som har vært innom Astridbekken i dag.

God påske og velkommen tilbake neste år – da feirer Vestfjelløpet 40 år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *